KAD.İM Sohbetler-2 / Doğa Tamer ile Etkili Sosyal Medya Kullanımı

İklim ve biyoçeşitlilik krizi karşısında üreten ve alternatif çözümler yaratan kadınları ve kadın topluluklarını desteklemek adına oluşturduğumuz KAD.İM Sohbetler Serisine devam ediyoruz!

Serinin ikinci sohbetinde; Sürdürülebilirlik Adımları Derneği'nden(https://surdurulebilirlikadimlari.org/) Doğa Tamer ile dijital iletişim ve dijital iletişim araçlarının, sosyal medyanın etkili kullanımını konuşacağız.

Sohbet 13 Kasım Cuma saat 19:00-21:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleşecek.

Üreten, topluluk olmaya niyeti olan ya da tek başına üretmek adına girişimde bulunan ve merak eden herkese açık olan sohbetlere kayıt olmak için profilimizdeki bağlantıdan kayıt formunu 13 Kasım Cuma günü saat 16:00’ya kadar doldurabilirsiniz.

Sohbetler ücretsizdir, kontenjanımız sınırlı olduğu için katılım için kayıt yaptırmanız gereklidir.

Kayıt formunu dolduran katılımcılara, etkinlik öncesinde söyleşinin gerçekleşeceği bağlantı e-posta yoluyla iletilecektir.

Kayıt olmak için (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezV68vhOka-4Pacf7T4hakrtDMOeAOd-WSOekfs4g_aZvALw/viewform)

Doğa Hakkında

Doğa Tamer, erken yaşlarda işaret dili öğrenerek tanıştığı sivil toplumda gönüllü ve profesyonel çalışmalarda bulundu. İşitme engellilerle, görme engellilerle, omurilik felçlileri ile, kas hastalarıyla, otizmli çocuklarla 20 yıl gönüllü çalışma fırsatı buldu. Farklı kurumlarda ve bağımsız olarak; yazar, editör, takı tasarımcısı, ilüstratör olarak görev aldı.

Sürdürülebilirlik çalışmalarının yaygınlaştırılması, etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla çalışan Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak Genel Sekreterliğini yürütmektedir. Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği (Buğday) üyesidir.