KAD.İM Sohbetler-3 / Merve Kayaokay ile Yeni Nesil Kooperatifçilik

İklim ve biyoçeşitlilik krizi karşısında üreten ve alternatif çözümler yaratan kadınları ve kadın topluluklarını desteklemek adına oluşturduğumuz KAD.İM Sohbetler Serisine devam ediyoruz!

Serinin üçüncü sohbetinde; döngüsel ekonomi ve sosyal medya kullanımının ardından “Yeni Nesil Kooperatifçilik” konuşmak üzere MEKA Eğitim ve Danışmanlık kurucusu ve eğitmeni Merve Kayaokay’ı ağırlıyor olacağız. 19 Aralık Cumartesi günü 19:00-21:00 arası gerçekleşecek olan sohbette; sosyal ekonomi ve örgütlenme modeli olarak kooperatifçilik konusunu birlikte açıyor olacağız.

Üreten, topluluk olmaya niyeti olan ya da tek başına üretmek adına girişimde bulunan ve merak eden herkese açık olan sohbetlere kayıt olmak için profilimizdeki bağlantıdan kayıt formunu 19 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’ya kadar doldurabilirsiniz.

Sohbetler ücretsizdir, kontenjanımız sınırlı olduğu için katılım için kayıt yaptırmanız gereklidir. Kayıt formunu dolduran katılımcılara, etkinlik öncesinde söyleşinin gerçekleşeceği bağlantı e-posta yoluyla iletilecektir.

Kayıt Formu

Merve Kayaokay

Trakya Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Ulusal ve uluslararası firmalardaki iş deneyiminden sonra sivil toplum sektörü içinde profesyonel çalışan olarak yer almıştır. AB proje koordinatörü olarak dezavantajlı gruplarla çalışma deneyimine sahiptir. Kurucusu olduğu MEKA Eğitim ve Danışmanlık çatısı altında özel sektör, kamu sektörü ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik eğitim ve danışmanlık çalışmalarını sürdürmektedir. Etkili iletişim, Öz Yönetim Becerileri, Proje Döngüsü Yönetimi, Kaynak Geliştirme , Sosyal Kooperatifçilik verdiği eğitimlerden bazılarıdır. Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı Filantropi Profesyonelleri Programı mezunları arasındadır. Aktif bir sivil toplum gönüllüsüdür.