KAD.İM Sohbetler 6- Gizem Aytaç ile Kadın Emeğini Görünür Kılmak

İklim ve biyoçeşitlilik krizi karşısında üreten ve alternatif çözümler yaratan kadınları ve kadın topluluklarını desteklemek adına oluşturduğumuz KAD.İM Sohbetler Serisine devam ediyoruz!

Serinin altıncı sohbetinde; GOM'un kurucusu Gizem Aytaç ile “Kadın Emeğini Görünür Kılmak” üzerine sohbetimizi; 1 Mayıs saat 19:00-21:00 arasında Zoom üzerinden gerçekleştireceğiz. Etkinlikte kadın emeği nasıl görünür kılınır, tasarımın sosyal dönüşüme etkisi nedir, sürdürülebilir tasarım nedir, bilinçli markalaşma nasıl mümkün olur konuları etrafında sohbet edeceğiz.

Üreten, topluluk olmaya niyeti olan ya da tek başına üretmek adına girişimde bulunan ve merak eden herkese açıktır. Sohbete kayıt olmak için profilimizdeki bağlantıdan kayıt formunu 1 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’ya kadar doldurabilirsiniz.

Sohbetler ücretsizdir, kontenjanımız sınırlı olduğu için katılım için kayıt yaptırmanız gereklidir. Kayıt formuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kayıt formunu dolduran katılımcılara, etkinlik öncesinde söyleşinin gerçekleşeceği bağlantı e-posta yoluyla iletilecektir.

Kayıt Formu